středa 9. července 2014

New in #1 - Slevy v Terranově

ZDRAVÍM
Včera jsem já a moje kamarádka byly nakupovat na Anděl a zašly jsme do velké Terranovy. Momentálně jsou tam až 70ti procentní slevy. A věc, která dříve stála například až 299kč teď stojí asi 49kč (a nápodobně). Takže jsme si tam s kamarádkou nakoupily hadry :).


První co jsem si koupila byly takové barevné trička, krátké (asi k pupíku, dokonce delší). Byly tam žluté, modré (světle a tmavě), červené, černé, šedé a jiné barvy. 
Já jsem si koupila černé, takové krémové a šedé tričko (můžete vidět na obrázku).




Je sice divné ''Proč tři stejná trička?''. Tak ale za 29kč, why not? Jsou takové obyčejné, ale hodí se ke všemu. Šortky, džíny, legíny, sukně. Musíte ale vybrat barvu, ke které se Vám něco hodí (právě proto jsem si vzala takové neutrální). Byly tam ještě takové pruhované za 49kč, ale tyto se mi líbily více :).

Pak jsem si koupila ještě jedno tričko za 49kč. Je to spíš takové tílko. Je docela pohodlný a krásný :) (mě se osobně zalíbil kvůli obrázku). 

A jako poslední, nejdražší, jsem si koupila sukni. Bylo jich tam docela hodně, takže větší výběr. Skoro všechny stály okoli 129kč. Tuto jsem si vybrala kvůli té barvě, protože oh my god!, taková barva, jakože přeliv a NA SUKNI? Připadá mi to ůžasné :D Byly tam ještě takové bílo-modré ale černá? K ní mám trička a navíc mi modrá moc nesluší :) 

Tak toto byly všechny věci zakoupené v Terranově. Opravdu jsem šťastná že za takovou sumu jsem si koupila tolik věcí :) Pokud máte takovou možnost, zajděte tam a podívejte se, protože trička/tílka stojí do 99kč a šortky/sukně nejsou o moc dražší.
Jinak, přeju hezký zbytek dne:)
Dasha.



9 komentářů:

  1. Nakoupila sis opravdu hezké věci a velice levně. Asi budu muset zajít do Terranovy :D Nejvíce se mi líbí to tričko nebo tílko to je opravdu úžasný :))

    Teez / world-teez.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ta sukně se mi moc nelíbí, ale za to tričko s tím obrázkem bych vraždila :D. Bohužel, cesta tam by byla dražší než si to koupit za plnou cenu takže.. ti jen tiše závidím.. :)) :D

    OdpovědětVymazat
  3. Koupila sis absolutně boží věci! Ty trička jsou naprosto úžasná :33 miluji nakupování! (i když nakupování v drogerii je nejlepší! :3) jen škoda, že nemám terranovu v okolí :/ nejblíže v Praze, ale tam se momentálně bohužel nedostanu :( určitě bych si tam vybrala...:)
    Btw. Chtěla bych ti poděkovat za tvůj sáhodlouhý komentář, vážím si toho, že jsi se takhle krásně rozepsala :)) ráda bych ti to pořádně oplatila, ale na toto téma nemám moc co dodat...:/ tak příště! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Věci jsou super:)) dneska si asi udělám výlet do Letňan:) diky za tip!

    OdpovědětVymazat
  5. Super článek:3 Máme stejný trička:P

    OdpovědětVymazat
  6. Ty dělší crop topy jsou taky pěkný! :)
    - ale mě se líbí ta sukně :O :) Škoda, že já si jí v Terranově nevšimla.. :)
    http://blogilateskaty.blogspot.cz/2014/08/ahoj-od-zitra-nebudu-mit-tyden-pristup.html?showComment=1406951402826#c8098467768935144465

    OdpovědětVymazat
  7. Joj, tie crop topy sú úžasné... nevieš náhodou, dokedy tá zľava bude, že? :( Ak sa mi podarí ísť o mesiac do Plzne, veľmi rada by som ich tam ešte našla, aj tie farebné. :DDD A akú veľkosť si si kúpila? Ja len, či sa dalo nájsť aj niečo maličké, ako napr. S alebo XS. :)

    OdpovědětVymazat