neděle 13. července 2014

Lace clothes

SALUT
Dnes je to takový nudný článek do rubriky ‘My style‘, aneb něco o tom co ráda nosím, jak se maluji, co si dělám s vlasy, prostě můj styl. Říká se, že je hodně věcí jak poznáš člověka. Jedna z těch menších a méně důležitých věcí je jeho styl.

První článek se bude týkat takových těch krajkových oblečení. Nedávno to bylo docela v módě, ale mě se to začalo líbit až minulé léto. Jako první jsem si koupila krajkové růžové šaty. Hrozně jsem si v tu chvíli ty šaty oblíbila a začala jsem se koukat po takovém typu oblečení. 

Pak jsem si koupila takový top. Obyčejný, ale přitom nádherný krajkový top bílé barvy. Takhle to pokračovalo, jak říkám, hrozně jsem si oblíbila takový styl. Dokonce jsem to kombinovala. Krajkový top s kytičkovanou sukní, nebo džínovými kraťasy a nápodobně. Hodně jsem si těch věcí užívala (vlastně doteď užívám). 
Není to dokonalé? :3
Ale nejsou takové věci celé krajkové, jsou například šaty, co jsou nahoře krajkové a dole ne, nebo naopak. Nebo podprsenky co jsou krajkové v obvodu. Jsou lidé, kteřím se takové 'částečně' krajkové věci líbí více. Mě osobně ne. Nemám nic proti těm věcem, také se mi zdají krásné a někdy i originální těmi barvami a tím smíchaným stylem, ale já mám radši, když je to prostě krajkový od shora dolů. Ale někdy se mi hodně líbí takový 'krajkový límec', který je u šatů, nebo u obyčejné blůzy, a přitom krajkový je jenom ten límec (to je podle mě naprosto boží). Taktéž si tyto límce můžete zakoupit samostatně a brát si ho ke všem oblíbeným věcem (nedávno jsem si to objednala na jednom e-shopu, ale nemohla jsem tu najít odkaz aby jste se také podívali).
SLEVA NA KRAJKOVOU SUKNI S KYTIČKOVÝM POTISKEM. TMAVÁ BARVA. NA ROMWE.COM
A co vy a krajkové oblečení? Líbí se vám více celé krajkové, nebo částečně? Máte doma nějaké krajkové oblečení, jaké?
Snad se Vám článek líbil :) Přeju hezký den. 

2 komentáře:

  1. Tož zrovna nedávno jsem si koupila krajkový top takové jakože lososové barvy. :) Já jsem v tomhle stejná jak ty, taky krajkový věci prostě miluju. :) Ale jakože ani ty částečně krajkový věci mi nevadí... :) Ale na krajky nic nemá, no. :) Nejradši bych žila jenom v krajkách. :D A mimo krajek taky miluju korzety, ach bože, to jsou dokonalý věci! :3 :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé :) je to hezké oblečení :) Já krajky moc nemusím, ale nedávno jsem si pod tričko koupila takový krajkový 'korzet', ale je nádherný. Krajky mám ráda, jak kdy ale spíš je to tím, že mi nesluší, ale na jiným lidech kromě mě se líbí :) Krásný článek :)

    OdpovědětVymazat