čtvrtek 10. července 2014

New in #2 - nákup kosmetiky

BON JOUR
Dnes mám pro Vás znovu New in. Nepíši Hauly stejně jako mnozí, jednou měsíčně. Jelikož se stává že si za měsíc koupím jednu věc a pak teda nemám ani o čem psát, a nebo naopak. Prostě jak jsem na velkém nákupu, tak to sem dám :)
Dnes jsem byla v drogerii dm. Já když tam jsem, tak si hodně věcí nekupuji. Nejsem takový typ holek co potřebuje hodně stínů a řasenek a lesků na rty. Já jsem spíš na laky. Těch si mohu koupit hodně, a ostatní kosmetiku už jen když opravdu potřebuji (nemám ráda když si něco koupím a pak se mi to jenom válí). Dnes jsem ale potřebovala nějakou rtěnku a odličovač a tak jsem si vzala více peněz s tím, že si dnes koupím nějakou tu kosmetiku.




Jako první teda odličovač. Oficiálně jsem se začala malovat až ke konci ůnora (do té doby jen dvakrát ročně). To bylo právě v době, kdy jsem přijela do Česka a začala zde chodit do školy. Tehdy mi koupili odličovač od Sephory. Byl hodně dobrý a bylo mi líto když skončil (je drahý). Ale když jsem si vybírala nový, hodně jsem se bála, abych si nekoupila takový, který štípe (vím, divné obavy). Nakonec jsem ale vzala tento odličovač od essence. Už jsem ho vyzkoušela a víte, není zas tak špatný :) (dokonce odstraní I voděodolný make-up).

Další na řadě je rtěnka. Víte jaký je můj problém? Mě nesluší červené rtěnky. A to je hrozné. Vždy strašně závidím holkám co mohou mít jasně červené rty a sluší jim to. Já tak ale vypadám jako nějaký šašek. Takže můžu mít maximálně růžovoučké. Ale když jsem vybírala odstín, byl tam takový jemně červený. A když jsem si zkusila nanést tester, docela se mi to líbilo. Takže jsem ani chvilku neváhala a vzala jsem si jí. Docela jsem tím pádem šťastná. Ještě tam byly růžové a takové ty bledé, jasně červené a ‘světle hnědé?’ (jinak bych tu barvu nenazvala).

A poslední od essence je krycí voděodolná řasenka. Já mám doma dvě dobré řasenky, se kterými jsem spokojená. Ale hodně jsem v poslední době přemýšlela o voděodolné řasence (například bych si jí vzala k moři). Ale bylo mi líto za to dávat minimálně(!) nějakých 150kč. A pak jsem našla tohle. Normálně si nanesete svojí oblíbenou řasenku a necháte uschnout. Pak si nanesete tuto krycí řasenku, která nebude vidět a nedělá hrudky (ale popravdě, trochu divně smrdí :D). Jsem docela ráda, protože jsem si tak nemusela kupovat další zbytečnou řasenku. Tyhle řasenky najdete v nové, letní kolekci essence, takže pokud taky nechcete kupovat další řasenku ale potřebujete ji na moře, nebo do bazénu, tak je to dobrý variant pro Vás :). Ale bacha! Tyhle kolekce tam jsou jenom nějakou dobu.

A pak tu mám dvě věci od Maybelline New York COLORAMA. Poslední dobou essence a Colorama jsou moji nejoblíbenější značky, ale od coloramy jsem si kupovala jenom laky, protože nejsou nejlevnější. Dnes tam ale byla až 50ti procentní sleva na všechny výrobky od Coloramy. Tak jsem si teda koupila jako první….co? No jistě! Lak na nehty :D. Bez toho by nebyl žádný nákup v drogerii. Je takový hooodně světle růžový s leskem. Je to obyčejný lak na nehty a nejvíc se mi líbí tím že ho můžu nanášet navrch jiného laku na nehty, a bude to takový dobrý efekt s leskem :).

A jako poslední, tvářenka. Já mám dvě tvářenky, které jsem dostala od kamarádky, ale nejsou pro mě moc dobré. Jedna je moc tmavá a druhá moc růžová. Ale I tak jsem se je snažila používat. Teď ale, když tam byly ty slevy, vzala jsem si tvářenku která se mi hodila nejvíc. Bylo tam více odstínů: růžové, hnědé, takové ty bledé a dokonce takové ty oranžového odstínu. Mě se ale k mé pleti hodil tenhle.


Takže, na dnešek to bude celý článek o mém nákupu. Máte take nějaké zkušenosti s těmito výrobky? Já bych se ještě chtěla omluvit za tu blbější kvalitku, bylo to focené na mobil :D
Přeji hezký zbytek dne :).

5 komentářů:

  1. Pěkné nákupy! :) Tu rtěnku si plánuji koupit :3

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný blog, i když musím říct, že je to docela vyjímka, že já říkám takovému "kosmetickýmu" blogu že je pěkný. Většinou prostě řeknu, že blog je dobrej, ale u Tebe to nestačí. Máš velmi krásný design, jednoduchý, a je krásnej.. :) Články máš tak akorát, ani dlouhé, ani krátké :) ale moc se mi líbí, že tam dáváš fotografie :) to se cení, nemám ráda typy blogu, samí text a žádný fotky.. to je pak nuda :D Takže čekej, že Ti ještě někdy komentář přidělim :) Jen tak dál! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnka je boží.:)
    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat