pátek 11. července 2014

TAG: Common white girl!

HAKUNA MATATA
Toto je tag, který jsem viděla u hodně ruských vlogerů/vlogerek, a docela se mi líbily ty otázky:). Bohužel jsem ale nenašla ten TAG u nějakých českých blogerů/vlogerů, tak jsem se snažila ty otázky přeložit sama. Pokud náhodou bude něco přeloženo špatně (původně se ten TAG 'zrodil' v Americe), tak se rovnou omlouvám, protože jsem opravdu nenašla tento tag v češtině (možná bude někde hluboko v netu...). Každopádně, když tak mi napište do komentářů :)
(Ještě nedávno jsem si myslela že bych ty tagy mohla točit, ale kamera mi momentálně nefunguje, a na webku to fakt točit nechci :D)


1.Nejoblíbenější nápoj ve Starbucksu?
Ve starbucksu jsem nebyla ani jednou v životě :D Ty drahé ceny mě odpuzujou a navíc nemám ráda kafe :).
2.Jak dlouho se ráno připravuješ?
Oooou :D těžká odpověď. Víte, já vždy ráno už musím vědět co si obléknu, takže si to jen vytáhnu ze skříně, ale do školy jsem se připravovala hodinu a půl. Ani nevím proč tak dlouho. Asi protože jsem ráno jako zombí a trvá pět minut než se doplazím jenom do koupelny. Ale jak je volno, vstávám v deset, a když někam jdu, připravuji se půl hodiny (myslíte si že je to i tak dlouho? Víte vůbec jaké mám vlasy? Nějaké afro -.-)
3.Kolikrát denně děláš selfie?
Já moc často selfie nedělám. Vždy když mám pocit že mi to strašně sluší udělám selfie, což je tak jednou za tři dny :D
4.Jak hodně máš followerů na instagramu?
Poslední dobou tam nebývám moc často, ale teď jich mám 46. 
5.Používáš slova 'LOL' a 'OMG'?
Ano, stává se mi často že to říkám :D Ale snažím se to neříkat tak moc, protože i mě štve, když někdo říká např.: 'Lol, víš co se mi včera stalo? Omg, neuvěříš tomu!'. V ten moment mám chuť odpovědět 'Omg, ne, nezajímá mě to, lol'. A přitom to sama říkám. Jsem divná *facepalm*.
6.Nosíš jednu a tu samou věc dvakrát?
No, jako já si nekupuji věc abych v ní šla jednou někam ven a pak ji vyhodím :D. Nejsem miliardář.
7.Jsi rasista?
Jsem rusačka, narozena v Kazachstánu, která bydlela v Tatarstánu a teď bydlí v Česku, a v budoucnu se chce odstěhovat do Ameriky. Rasista lvl 100. Omg, lol. 
8.Kolik máš tweetů?
Nepoužívám twitter. Stačí mi vk.com, ask.fm, facebook.com, tumblr. Jo, a ještě blogger. 
9.Instagram, twitter nebo tumblr?
Ooou, těžké mezi insta a tumblr :D Asi ten tumblr... Tam jsem více a s instagramem to mám tak, že měsíc používám, měsíc ne.
10.Co děláš o volném času?
Seriááály. Muhaha. Ale nejenom to. Ještě si ráda čtu, a někdy mě baví se i učit (ne, jsem člověk, a ne, nikdy jsem nebyla v blázinci. Vážně).
11.Nejoblíbenější youtubeři?
Jůůů, jich je hodně :D
No tak Vidrail, GoGo (jasňačka), TVTwixx z českých. Ještě miluju dva ruský youtubery jako je Kate Clapp a +100500. A pak jsou ty které ráda sleduji, ale jsou jenom oblíbení.
12.Jak často si děláš manikůru?
No takže, laky je moje vášeň. Nalakované nehty mám POŘÁD (to potvrdí i moje nejlepší kamarádka). Stává se sice někdy že je den-dva nemám nalakované, ale to jenom kvůli tomu že nemám čas. Ale skoro pořád si je jenom lakuji. Někdy, když si chci zaexperimentovat, tak si dělám nějaké ty obrázky atd.
13.Jseš shopoholik?
Ne, shopoholik fakt nejsem, i když nakupuji ráda, ale stačí mi dva dny po sobě nakupování a mám toho dost. Ale mám jiný problém, který má skoro každá dívka nebo i žena. Mohu mít narvanou skříň věcí, ale pořád ještě nemám co na sebe.
14.Kolikrát jsi se koukala na film 'Protivný sprostý holky'?
Co je to za otázku ? :D Jednou, možná dvakrát, je to hooodně dlouho.
15.Máš hodně oblečení?
Viz otázka 13. 
Ale jinak, někdy mi připadá že příliš hodně, a pak se musím obléknou a říkám si ''Hodně? Pff...''.
16.Fotíš si jídlo?
Ne. Budu mít při to totiž takový dialog v hlavě:''Bože! Ty lidi co mě sledujou mi budou závidět že jím krevety! O ne.... Vlastně. Ať závidí, muhahaha'' /rebel/
17.Maluješ se každý den?
Do školy ano, když někam jedu, ale když vím že budu celý den doma, je to nanic. Já se spíš maluju 'před odchodem'. Takže mám jít někam s kamarádkou/s rodiči někam na výlet, půl hodiny před odchodem se namaluju. Do obchodu, jen tak ven, doma ne. PS: Make-up si nenanáším. Jenom když je focení, nebo něco důležitého (aby to zakrylo moje pupínky). Mám vždy obavy že to bude strašně nápadné :D 
18.Jaké máš známky ve škole?
Ou, radši toto téma uzavřu :D (je tam pár trojek :// alejspoň že nic horšího :D)
Ale hodně jsem se zlepšila oproti minulému roku.
19.Co si obyčejně děláš s vlasy.
Jak už jsem napsala. Moje vlasy je hrůza. Samé kudrny. Pokud mám čas tak si je vyžehlím, protože tak se mě a všem okolo líbí více.Ale nějaké extra ůčesy si nedělám, jen si je každých půl  roku stříhám (mě dlouhé nesluší, pořád jsem se stříhala, ale minulý rok jsem udělala experiment. Doteď se stydím svých starých fotek. Mě dlouhé vlasy nesluší, fakt ne.)
20.Vypadáš vždy 'ideálně'? (v plánu oblékání)
To by jste se museli zeptat u mého okolí :D Snažím se oblékat vkusně, tak jak se líbí mě. Ale často slýchám komplimenty typu ''Jé, tobě to sluší!'' (tím chci poděkovat svojí mámě a kamarádkám).

Tak tímto se s Vámi loučím.
Opravdu se omlouvám za hrubky, a jestli to bylo přeloženo blbě.


10 komentářů:

  1. Dobrej článek :3 Udělám taky :D

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý tag :) Přemýšlím, že bych ho taky mohla sepsat! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Je to zajímavý Tag a bezva odpovědi :) Máš fakt bezva odpovědi a na tvém blogu nejsem naposledy :) Řekla bych, že u hodně otázek máme podobné odpovědi :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ráda píšu takovéhle tagy na svém blogu mám dva a určitě nejsou poslední, tende je moc pěkný :) Ale skoro nic nemám stejně:/

    OdpovědětVymazat
  5. Super tag! a fakt dobry odpovedi :)

    http://www.lifesabi.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Zajímavý tag:). To s tím Starbucksem se ti ani nedivím, taky mě ceny odrazují, a to mám kafe moc ráda. Jenomže když jsem si ve Starbucksu dávala kafe (což dělám jen v zahraničí - v Anglii), tak jsem zjistila, že není o co stát. To si raději zajdu do nějaké italské kavárny, kde je káva dvakrát levnější a čtyřikrát lepší. :)

    Jinak - ty ses narodila v Kazachstánu? Nutí mě to přemýšlet - jakým jazykem se v této zemi vlastně mluví? A jak vlastně ovládáš svoji mateřštinu? Doma mluvíte česky? Doufám, že ti takové otázky nevadí, jsem jen zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  7. No, já jsem se tam narodila a jeli jsme hned sem, a Kazachstánsky jsem se ani nějak neučila. Ani můj táta- kazachstánec, si ten jazyk moc nepamatuje. U nás v rodině je na prvním místě ruština :) To je můj mateřský jazyk.
    Ne vůbec mi to nevadí, takové otázky mi nepřijdou nějak strašně soukromé, je normální věc se na to ptát :)
    PS: Vymazala jsem tamten komentář, protože se mi tam vbloudil nějaký odkaz

    OdpovědětVymazat
  8. Super tag :)
    http://2fab4youu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat